Columbus var en kjent skipsfører som reiste langs mange verdens kyster på oppdagelse. Han oppdaget både søte frukter, fine krydder, nye landegrenser og mye mer. På Age Of Discovery skal du få være med på noen få av disse oppdagelsene, der søte frukter blir byttet inn i pengeverdier, kompass fører vei til gode gevinster og sjøormen byr på gratisspinn og pengeverdier i tillegg. Det er den kjente spillprodusenten Microgaming som ga ut denne spilleautomaten i 2006, og automaten inneholder fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer. Grafikken er enkel, men flott laget. Det var ikke så komplisert i den tiden da Columbus ferdet over de syv hav.

Det er flere gode og spennende bonusfunksjoner på Age Of Discovery. Det er en gullmynt som fungerer som wild-symbol og som i tillegg inneholder pengeverdier. Det er en mystisk sjøorm som inneholder gratisspinn, og som også inneholder en multiplikator på innsatsen din. I tillegg er det et spennende bonusspill som du får adgang til når du spinner fram tre like symboler. I bonusspillet skal du lete etter skatter, og det du finner, det vinner du. Foruten disse spennende funksjonene inneholder også spilleautomaten er RTP på 96,62 %, og medium varians. Det ligger en toppremie på hele 60 000 mynter som kan bli dine om du er heldig med de ulike symbolkombinasjonene.

  • Enkel og god grafikk som passer flott til spilleautomaten sitt tema
  • Flere gode bonusfunksjoner som gjør det mulig å vinne bra med gevinster

Tema og tekniske detaljer

For mange, mange år siden trodde menneskene at jorden var flat, og at det ikke var så mange andre beboere på kloden enn de selv. Likevel var det noen sjeler som var veldig nysgjerrige på hva som skjulte seg bortenfor det de ikke kunne se. En av disse var blant annet den kjente oppdageren Columbus, som reiste fra land til land, kyst til kyst og oppdaget både nye og søte frukter, spennende krydder og urter, og ikke minst nye landegrenser og nye folkeslag. På Age Of Discovery får du bli med på noen få av disse oppdagelsene. Du spinner fram søte frukter, og spennende kart, flotte skip og mystiske sjøormer, seil og utstyr enhver skipsreder bør ha.

Age Of Discovery er en klassisk og enkel spilleautomat som inneholder et ryddig og oversiktlig design. Dette er en automat som passer godt til både nybegynnere og mer erfarne spiller. Bakgrunnsbildet er hav og himmel, og spillets hjul opptar det meste av spilleskjermen, noe som gjør at de ulike symbolene kommer godt og tydelig fram på spillet. Spillpanelet, under spillets hjul, minner om et skipsbord bekledd i treverk og som inneholder ulike oversikter over innsats, aktive gevinstlinjer, hvor mange gevinster du har og annen informasjon som er viktig for deg som spiller. De ulike symbolene ligger over et lyst klede som minner om seilet fra et skip. Det er tross alt en underholdende skipsreise du skal på når du spinner hjulene på denne spilleautomaten.

Bonusfunksjoner

Selv om en spilleautomat er klassisk og ikke inneholder all verdens med animasjoner, kan den inneholde flere spennende og gode bonusfunksjoner slik som Age Of Discovery. En vakker gullmynt fungerer som wild-symbol på automaten, og kan erstatte andre symboler bortsett fra scatter-symbolet og bonussymbolet. Denne gullmynten kan også gi deg en mulighet til å vinne opptil 60 000 mynter, i tillegg til de gevinstene som du allerede har vunnet. Scatter-symbolet er en mystisk sjøorm, og når du får tre eller flere like av denne kan du vinne opptil 80 gratisspinn. Gevinstene du vinner blir også multiplisert med innsatsen du har gjort på spilleautomaten. Det kan derfor fort bli noen gode gevinster med gratisspinnene.

Det er også et flott kompass blant bonussymbolene på Age Of Discovery. Dette fører veien inn til hemmelige skatter som du skal finne. Når du har fått tre like symboler av kompasset under en spillerunde, blir du ført videre til en ny skjerm og skal grave fram og åpne kister. I kisten ligger det ulike premier som du vinner. I tillegg til ulike bonusfunksjoner som kan gi deg gevinster, inneholder også spillautomaten åtte ulike symboler som hvert har ulike verdier. De ulike fruktene inneholder den laveste myntverdien, mens skip, skjold og utstyr inneholder høyere verdi. Du trenger tre eller flere like under en spillerunde for å vinne verdien til de ulike symbolene på automaten.

Fordeler med Age Of Discovery

  • En god, klassisk spilleautomat med flere spennende funksjoner
  • God grafikk og oversiktlig design som er lett å forholde seg til

Ulemper

  • Det tar litt tid før du får aktivisert det spennende bonusspillet og kan begynne å lete etter skatter
  • Dette er en klassisk spilleautomat uten for mye action eller store overraskelser

Sammendrag av spillet

Age Of Discovery tar deg med ut på en reise tilbake i tid, da oppdagere som Columbus var nysgjerrige på å oppdage verden. Han seilte på ulike hav og besøkte forskjellige kyster. Han fikk smake på nye frukter, og lærte nye raser å kjenne. På Age Of Discovery blir du med på en enkel, men underholdende reise og får smake på søte frukter som inneholder ulike pengeverdier, og det er skip og kompass, sjøormer og gamle gullmynter med ulike bonusfunksjoner. Det er spillprodusenten Microgaming som ga ut denne klassiske, lyse, lette og underholdende spilleautomaten i 2006, og det ligger en toppremie på hele 60 000 mynter i spillet. Bli med gode Columbus og opplev litt av de syv hav på Age Of Discovery.