Well of Wonders er en litt annerledes spilleautomat enn det du er vant til, men dette er en spennende automat som byr på ønsker og eventyr, drømmer og søtsaker. Hjulene er ikke plassert slik som du er vant til. De ulike symbolene svever over ønskebrønnen, og når du får tre eller flere like vinner du symbolets verdi. Det er spillprodusenten Thunderkick som ga ut denne flotte og eventyrlige spilleautomaten i 2017, og grafikken satt sammen med animasjoner er en opplevelse i seg selv. Lydsporet er eventyrtoner, og du hører de myke vingeslagene til feen som flyr over ønskebrønnen. Det er til enhver tid syv symboler, eller søtsaker, som svever over brønnen.

Når du får tre eller flere like søtsaker, forsvinner disse ned i brønnen og verdien til symbolet blir lagt til gevinstene dine. Deretter kommer det tre nye slik at det alltid er syv symboler. Om det sulle være syv ulike symboler under en spillerunde, kommer feen flyvende til og strør litt tryllestøv over symbolene slik at noen av disse blir like. Det er også wild-symbol på automaten, og en egen multiplikator. Multiplikatoren ser du som steiner rundt brønnen. Det er en RTP på 96,1 % og varians fra medium til høy. Det betyr at det strømmer inn jevnt med gevinster og til tider ganske høye gevinster, selv om disse lar vente på seg.

  • Inneholder en magisk grafikk
  • En annerledes spilleautomat med gode funksjoner

Tema og tekniske detaljer

Well of Wonders er en eventyrlig spilleautomat som tar deg med inn i en fantastisk skog, der ønsker kan gå i oppfyllelse om de rette symbolene svever ned i ønskebrønnen. Grafikk og animasjoner er satt sammen på en flott og unik måte. Det er farger og musikk, animasjoner og en ny måte å spinne hjulene på. Du spinner ikke hjul på denne spilleautomaten, og det er ingen gevinstlinjer eller rader. Det er syv ulike symboler som svever over ønskebrønnen, og når det er tre eller flere like, forsvinner de ned i brønnen og gir deg myntverdiene. Det er ulike typer søtsaker som svever over brønnen. De kommer i forskjellige former og fasonger og inneholder litt ulike myntverdier.

Thunderkick har gjort en meget god og spennende jobb med denne spilleautomaten, og ikke minst så er det også gøy at automaten inneholder en RTP på 96,1 %, slik at det er under 4 % av gevinstene dine som tilfaller casinoet som du spiller på. Det gjør heller ingen ting at det er fra medium til høy varians på spilleautomaten. Da vet du det kommer gevinster ganske jevnt, og de store gevinstene kommer også om du er litt tålmodig. Det er en toppremie på hele 228 000 mynter, og de er like søte og villige som sukkertøyet som forsvinner ned i ønskebrønnen på spilleautomaten og blir omgjort til myntverdier til deg om du vinner.

Bonusfunksjoner

Well of Wonders er en litt annerledes spilleautomat når det gjelder oppsett av hjul og rader, og noen ganger er det spennende å prøve noe nytt og annerledes. Det er en spennende funksjon i seg selv at symbolene svever over ønskebrønnen, og det er også artig når de ulike steinene rundt ønskebrønnen lyser og gir deg multiplikator på gevinstene dine. Det er mulig å få en multiplikator på opptil 32 ganger. Det er en mørkeblå stein som fungerer som multiplikator, og den kan erstatte andre symboler slik at du får vinnende kombinasjoner. Har du for eksempel to like av et sukkertøy, kan wild-symbolet tre inn som det tredje og gi deg en vinnende kombinasjon.

Det er en liten fe som svinger med tryllestaven sin med jevne mellomrom. Når hun gjør dette mottar du re-spinn på automaten. Det betyr at det dukker opp nye sukkertøy som kan gi deg vinnende kombinasjoner, mens like sukkertøy svever i luften. Det er ni ulike sukkertøy som inneholder forskjellige verdier. Du trenger fra tre og opptil syv like for å vinne symbolets verdi. Med syv like symboler kan det etter hvert bli ganske høye gevinster. Dessuten, har du for eksempel tre like av et sukkertøy og fire like av et annet, gir begge sukkertøyene deg gevinst. Deretter dukker det opp nye syv sukkertøy med mulige gevinster til deg på spilleautomaten. Well of Wonders er en søt og eventyrlig spilleautomat med litt magiske krefter.

Fordeler

  • Fantastisk grafikk og annerledes hjuloppsett som er en bonusopplevelse i seg selv
  • Gode bonusfunksjoner og høye gevinster

Hva kan forbedres?

  • Ikke noe eget bonusspill
  • Ingen scatter-symbol med gratisspinn

Sammendrag av Well of Wonders

Well of Wonders er en eventyrlig spilleautomat som tar deg med ut i en eventyrskog. Du møter en liten fe som tryller vinnende kombinasjoner over spillets symboler, og det er både re-spinn, multiplikator og wild-symbol på spilleautomaten. Det er spillprodusent Thunderkick som har produsert denne underholdende og litt annerledes spilleautomaten. Det er ingen hjul som spinner, men i stedet er det syv ulike sukkertøy som svever over en ønskebrønn. For å vinne må du ha tre eller flere like. Grafikken satt samen med ulike animasjoner og lydsporet, skaper en magisk opplevelse. Well of Wonders er verdt å prøve noe runder på. Det er underholdning i seg selv med et annerledes hjuloppsett, og enda mer spennende når sukkertøy med høye myntverdier faller ned i ønskebrønnen.