Som små vokste vi opp med historien om Peter Pan og den onde Kaptein Krok, som jaktet på hverandre på øya Aldriland. Nå er derimot Kaptein Krok en figur du ikke trenger å bekymre deg for lenger. Hook’s Heroes er en spilleautomat som har et pirattema, men bruker søte illustrasjoner av Kaptein Krok og gjengen hans. Du vil til og med møte på krokodillen med den tikkende bomben. Denne automaten fra NetEnt er en liten skatt i seg selv, og vi kan se for oss at den vil ta av i nærmeste fremtid. Siden 2015 har det i hvert fall vært mange spillere som har satt seil og vunnet gevinster på denne automaten.

Som alle ekte pirater gjør, er det også i Hook’s Heroes tatt i bruk enkelte knep for å sikre seg de aller høyeste gevinstene. Du som spiller vil møte på flere bonusfunksjoner som kan gjøre om dine innskudd til større gevinster enn du hadde sett for deg. Hook’s Heroes kommer også på mobil, slik at du alltid har spillet tilgjengelig. Så, hva venter du på? Sett seil og la Kaptein Krok og gjengen veilede deg over de fem hjulene og de 20 gevinstlinjene. Det koster lite å kaste seg på, når innskuddene på automaten starter på så lite som 0,2 mynter. Som en automat fra NetEnt er Hook’s Heroes tilgjengelig på mange nettcasinoer.

  • Søtt design
  • Innskudd starter på 0,2 mynter
  • Bonusfunksjoner

Tema og tekniske detaljer

Hook’s Heroes er som nevnt fylt opp av pirater, av den litt utradisjonelle sorten. Disse piratene, med navn som Patchy, Goofy, Speccy, Tom-Boy og Voodoo, trenger du nok ikke å frykte. Automaten er fylt opp av søte illustrasjoner i spreke farger, og minner oss om en søt tegneserie for barn. Det samme gjelder bakgrunnen. Selv med et design som skal se litt barnslig ut, er grafikken og animasjonene utført på beste måte. Som en NetEnt automat hadde vi ikke forventet mindre av Hook’s Heroes. Layouten i spillet fungerer også godt, selv på mobil med en liten skjerm. Vi liker også at automaten har en lett tilgjengelig informasjonsknapp som forklarer alt du kan lure på om automaten. Musikken i bakgrunnen passer godt til temaet.

Dersom du ikke blir for oppslukt i de søte illustrasjonene, vil du nok merke at de vil skape forskjellige gevinster når du danner vinnerrekker. De laveste gevinstene kommer fra symbolene 10, J, Q, K og A. De større gevinstene kommer fra bildesymbolene, så nå kan du bare begynne å rekruttere alle piratene. I spillet er det Voodoo, den røde piraten, som har høyest utbetaling på 900 mynter. Maks gevinst ligger på 194 800 mynter, så ved bonusfunksjoner kan du mangedoble dine gevinster fort. Innskuddene på automaten ligger på mellom 0,2 til 200 mynter, og du kan tippe på ulike nivåer. Spillet kommer også med en «Max Bet» knapp og en «Autoplay» knapp for lettere spilling.

Eventyrlige bonusfunksjoner

Hook’s Heroes kommer med så mange bonusfunksjoner at vi nesten ikke vet hvor vi skal starte. Først kan vi kanskje starte med valgmulighetene du får når du har landet tre eller flere scatter-symboler på skjermen. Nå kan du velge mellom Fairy Feature, Mermaid Feature eller Pirate Feature, som alle vil gi deg en spesiell bonus. I Fairy Feature vil du få 7 gratisspinn med to til fem wild-symboler på hjulene på tilfeldige steder. Her snakker vi om store muligheter for gevinster! Mermaid Feature vil gi deg 10 gratisspinn med en 2x multiplikator på alle gevinster eller en 4x multiplikator dersom du danner en vinnerrekke med et wild-symbol. Dette kan gjøre en mindre gevinst større på et øyeblikk!

Pirate Feature vil gi 15 gratisspinn og kalkulerer dine gevinster ut ifra de synlige symbolene. Dette betyr at du ikke trenger å lage gevinstlinjer for å skaffe deg gevinster! Dersom du bare skulle få to scatter-symboler vil du fortsatt få et gratisspinn, og din Feature vil bli valgt for deg. Fire eller fem scatter-symboler betyr selvfølgelig flere runder med gratisspinn. Scatter-symbolet er forresten representert av den lille gutten i krokodillekostymet. Vi vet at alle disse funksjonene kan virke som for mye, men vi lover at du vil forstå alle bonusene etter et par runder i spillet. Wild-symbolet i spillet er det selveste Kaptein Krok som står for. Han kan erstatte alle andre symboler for å lage vinnerrekker, bortsett fra scatter-symbolet.

Fordeler

  • Mange muligheter for gratisspinn
  • Et av de søteste designene på markedet

Ulemper

  • Litt vanskelig å holde styr på alle bonusfunksjonene

Konklusjon

Spilleverandøren NetEnt har virkelig tenkt kreativt med sin spilleautomat Hook’s Heroes. Vi snakker ikke da kun om det søte designet, med de detaljerte illustrasjonene, symbolene med stor personlighet, eller bakgrunnen som minner oss om et teateroppsett. NetEnt har også strukket seg ekstra langt når det kommer til bonusfunksjoner i Hook’s Heroes. Er du ute etter en spilleautomat som lar deg gjøre egne valg, er dette automaten for deg. Her har du mange ulike funksjoner med unike bonuser som holder spenningsnivået oppe. Selv med kun to scatter-symboler vil du få gratisspinn. Vi kan helt klart si at Hook’s Heroes har fått plass på vår spilleliste, og at NetEnt klatrer oppover på listen over våre favoritter innenfor spill.