Untamed Wolf Pack er en flott spilleautomat som kommer fra spillprodusenten Microgaming. Du møter en flokk majestetiske ulver i deres eget revir i fjellheimen. Spilleautomaten har fem hjul, tre rader og 243 måter å vinne på. Grafikken er godt laget, det er nesten slik at du møter blikket til ulvene når du spinner de fram på spillets hjul. Automaten har flere gode bonusfunksjoner, og en egen gamble-funksjon om du tør gamble gevinstene dine og doble dem. Gamble-funksjonen er laget som et skyttersikte, og du justerer selv hvor mye du ønsker å gamble av gevinsten din. Du trenger med andre ord ikke gamble hele gevinsten, om du ikke ønsker det.

Hjulene på spilleautomaten er nesten gjennomsiktige, slik at du får med deg hele det flotte fjellandskapet. Naturlandskapet på Untamed Wolf Pack er godt designet og får fram både fjell og skog, grantrær og ikke minst ulvene selv. Under hvert hjul vi du se fire bokser, her skal du samle inn wild-symboler, som videre vil gi deg fire ekstra spinn på automaten når hver rubrikk er fylt opp med fire symboler. Det kan bli noen gode ekstra spinn, i tillegg til scatter-symbolet som også inneholder gratisspinn. Underveis mens du spiller kan noen av symbolene også dekke to rader av spillets hjul, noe som øker muligheten din for flere gevinster.

  • Flott grafikk som gir en egen naturopplevelse
  • Flere spennende bonusfunksjoner

Tema og tekniske detaljer

Ulver har i den siste tiden vært et hett tema i media, og på Untamed Wolf Pack skal du få møte noen fredelige ulver i deres naturlige omgivelser. Det er en egen ro og harmoni der i fjellheimen når ulvene får leve i fred. Grafikken er flott laget med gode og ulike 3D-effekter, og naturen, fjellet, skogen og ulvene inneholder ulike og gode detaljer som får fram en handling på spilleautomaten. Fargene går i grønt og ulike gråtoner. Lyden som er satt til spilleautomaten er rolige og behagelige musikktoner, som øker noe i takt når du spinner inn gevinster. Det er animerte symboler som beveger seg når du har vinnende kombinasjoner, og noen ganger kommer det mynter ut av hjulet.

Untamed Wolf Pack kom ut i 2012, og er etter hvert blitt noen år, men grafikken er så godt laget at du tenker ikke over hvor gammel eller ny spilleautomaten er. Det er en RTP på 96,17 %, noe som betyr at det er under 4 % av din gevinst som går til casinoet som du spiller på. Spilleautomaten inneholder medium varians, noe som gir deg jevnlige gevinster, selv om de variere noe i størrelse. Det er en toppremie på hele 180 000 mynter på automaten, og med hjelp av spennende bonusfunksjoner som Lucky Nugde, wild-symbol, collect wild-symboler, running wild-symboler og gratisspinn, skal du ikke se bort ifra at store deler av denne gevinsten kan bli din.

Bonusfunksjoner

Det er et ordinært wild-symbol på Untamed Wolf Pack, som er merket med wild. Dette symbolet har flere spennende funksjoner. Det fungerer som vanlig joker og kan erstatte andre symboler for å gi deg vinnende kombinasjoner. Du skal også samle opp wild-symboler under hvert hjul, og når du har samlet opp fire får du fire nye spinn på spilleautomaten. Wild-symbolet kan i tillegg ekspandere og legge seg over hele tre rader, og på flere hjul under en spinnrunde. I tillegg til dette kan wild-symbolet spinnes fram med vinnende kombinasjoner, og er det symbolet som inneholder den nest høyeste myntverdien av alle symbolene. Scatter-symbolet inneholder den høyeste myntverdien som du kan vinne, og dette symbolet er ulvens glitrende øye.

Scatter-symbolet inneholder ikke bare den høyeste myntverdien, men dette symbolet inneholder også gratisspinn. Når du får tre eller flere like av scatter-symbolet kan du motta opptil 10 gratisspinn på spilleautomaten. Wild-symbolet er ivrig under gratisspinn og dukker ofte fram, noe som betyr at du kan få fem like symboler under et gratisspinn. Foruten scatter-symbolet og wild-symbolet som inneholder myntverdier som du kan vinne, er det i tillegg ni andre symboler som også inneholder ulike myntverdier du kan vinne. Tall og bokstaver fra kortstokken inneholder den laveste verdien, mens ulvebarn, elg, naturbilde og symbol av ulven selv inneholder høyere verdier. Du trenger tre eller flere like for å vinne de ulike symbolene sin verdi.

Fordeler

  • Wild-symbol som inneholder flere spennende funksjoner
  • En toppremie på hele 180 000 mynter

Noen ulemper?

  • Dette er en klassisk spilleautomat uten mange spennende animasjoner
  • Det er ikke eget bonusspill på automaten

Sammendrag av Untamed Wolf Pack

Untamed Wolf Pack tar deg med opp i en vakker fjellheim, og lar deg møte på flotte ulver i deres naturlige omgivelser. Det er spillprodusenten Microgaming som ga ut spillet i 2012, og dette er en klassisk spilleautomat med et ryddig og oversiktlig design. Den inneholder fem hjul, tre rader og hele 243 måter å vinne på. Grafikken er flott laget med ulike 3D-effekter som får fram naturlandskapet på en fin og tydelig måte. Spilleautomaten inneholder flere spennende bonusfunksjoner som er til god hjelp når det kommer til å øke verdien på gevinstene dine. Du skal samle inn wild-symboler og motta nye spinn, og det er gratisspinn i tillegg, ekspanderende wild-symboler og Lucky Nugde.