Spinal Tap er en spilleautomat som er inspirert av et rockeband som ble opprettet på 1980-tallet i forbindelse med en amerikansk fiktivt serie «Hjelp, vi er i popbransjen», og som heter det samme som spilleautomaten. Det er den kjente spillprodusenten Blueprint som står bak produksjonen av denne stilige spilleautomaten som bugner av kul rockemusikk og flere gode bonusfunksjoner. Spilleautomaten inneholder fem hjul, tre rader og 243 måter å vinne på, og under gratisspinn får du hele 2 187 måter vinne på. Det er mange ulike kombinasjoner som kan gi deg bra med gevinster. Det er også en toppgevinst på hele 300 000 mynter som fort kan bli dine i takt med rockemusikken som spilles mens du spinner hjulene.

Spinal Tap er en klassisk spilleautomat med noen gode bonusfunksjoner. Grafikken er bra laget, og det oser av rock, live musikk og et fornøyd publikum. Handlingen er lagt til selve scenen, og du kan se scenelys, tunge basshøyttalere og hender som svinger i takt med musikken. Det er både wild-symbol, scatter-symbol og et eget stacked wild-symbol på denne spilleautomaten, foruten liv, musikk og mye god underholdning. Selvfølgelig spinnes de ulike karakterene fra bandet fram som symboler med ulike myntverdier, og det er også tall og bokstaver fra kortstokken. Tall og bokstaverer er stilig stylet med metalliske farger og rockete design. Spinn fram tre eller flere like, og du er godt på vei til toppremien på spilleautomaten.

  • Basert på en amerikansk serie fra popbransjen
  • Flere gode bonusfunksjoner

Tema og tekniske detaljer

Spinal Tap er navnet på rockebandet som oppstod da den populære amerikanske tv-serien, «Hjelp, vi er i popbransjen», ble laget på midten av 1980-tallet. Du blir ikke tatt med i tv-serien, men i stedet skal du få oppleve en livekonsert av bandet selv, der de spiller for fulle hus og lar rockefoten til både publikum og deg svinge i takt med råtøffe toner. Spinal Tap er en klassisk spilleautomat uten for mange animasjoner, men det er animerte symboler som gjør sin entre når du spinner inn gevinster. Dette har en stilig effekt på handlingen i spillet. Det er gode detaljer og effekter i grafikken, og ulike farger som til tider er tåkelagt for å få fram opplevelsen av sceneshow og konsert.

Spinal Tap er en gavmild spilleautomat på flere måter. Det er en RTP på 97,02 %, noe som betyr at under 3 % av gevinstene din går til casinoet som du spiller på. Spilleautomaten inneholder medium til høy varians, noe som betyr at det spinnes ut gevinster relativt jevnt, selv om de laveste gevinstene kommer først, og de høyeste gevinstene kommer litt mer i rykk og napp. Med en toppremie på 300 000 gjør ikke det noe så lenge det spinnes inn gevinster, og de ulike bonusfunksjonene på automaten er behjelpelige med å øke verdien på gevinstene underveis mens du spiller. Det er et eget bonusspill på automaten også, så her er det bare å glede seg til å velge ut ekte vinyl igjen.

Unike og spennende bonusfunksjoner

På lik linje som bandet selv var proppfullt med liv og action, god musikk og spennende sceneshow, inneholder også spilleautomaten ulike bonusfusjoner som setter fart på både rockefoten din, spillets hjul og kanskje til og med blodpumpen din? Det er jo ikke hver dag du får dit eget VIP-pass og kan velge deg ut ekte vinyl å lytte til, og samtidig vinne bra med gevinster. Det må bare nevnes at på Spinal Tap kan du få opptil syv like symboler og vinne bra med gevinster. Det betyr at du trenger tre eller flere like symboler, og maks for like symboler er syv, i stedet for fem som på mange andre spilleautomater. Det kan bli ganske bra med gevinster.

Det er et wild-symbol som kan erstatte andre symboler, bortsett fra de ulike bonussymbolene. Det er både scatter-symbol og et eget symbol for stacked wild-symboler. Det er en rock-mode-funksjon som gir deg mulighet til å plukke en av syv ulike vinyl-bonuser. Du kan bli med på The World Tour og vinne en myntpremie på herlige 10 000 ganger innsatsen din, i tillegg til de andre gevinstene dine. Det er VIP-pass som gir deg mulighet til å vinne 50 ganger gevinstene dine. Det er gratisspinn og wild-symbol, det er bonusspill og det er bra med gevinster. Spinal Tap må nesten bare prøves for å få det rette inntrykket av musikk og spinn, bonusfunksjoner og gevinster på samme sted.

Fordeler

  • God grafikk, action og mye bra musikk satt sammen på en underholdende måte
  • Flere spennende bonusfunksjoner, og godt med gevinster

Ulemper

  • Bør prøvespilles i gratisversjon, siden det er så mange ulike bonusfunksjoner på automaten
  • Det tar tid før de største gevinstene begynner å spinnes inn

Sammendrag av Spinal Tap

Spinal Tap tar deg med rett på rockekonsert, og gir deg en unik opplevelse av musikk og flere spennende bonusfunksjoner. Det er spillprodusent Blueprint som ga ut denne underholdende og musikalske spilleautomaten i 2018. Automaten er inspirert av rockebandet med samme navn som var en slager på 1980-tallet. Bandet ble egentlig opprettet på grunn av en serie som handlet om popband, og det å være i musikkbransjen. Grafikken er bra laget med ulike effekter som får fram show og scene, musikk og spennende bonusfunksjoner i en tøff sammenheng. Automaten inneholder flere ulike funksjoner som er verdt å prøve. Dessuten er det en toppremie på hele 300 000 mynter, så her er det bare til å trå takten etter bassen og spinne inn gevinster.